Υ.ΠΑΙ.Θ: Tα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά την Τρίτη, απλώς απεργούν οι εκπαιδευτικοί

Χθες Δευτέρα 8 Ιουνίου, το απόγευμα, το υπουργείο Παιδείας έκανε διευκρινήσεις σχετικά με την σημερινή απεργία των εκπαιδευτικών. Από το υπουργείο διευκρίνισαν πως παρά την απεργία, τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά. Στο υπουργείο μάλιστα ελπίζουν πως η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία θα είναι μικρή.

Δελτίο τύπου: «Από το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και προς αποφυγή σύγχυσης που μπορεί να προκύψει από ορισμένες αναρτήσεις ιστοσελίδων, διευκρινίζεται πως τα σχολεία αύριο Τρίτη 9/6 θα είναι ανοιχτά», ανέφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο Παιδείας στην ανακοίνωσή του.

Εν τω μεταξύ σήμερα Τρίτη τόσο η ΟΛΜΕ, όσο και η ΔΟΕ, κατεβαίνουν σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια και από εκεί, θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή στη 1 το μεσημέρι. Ανάλογη διαδήλωση έχει προγραμματίσει  και για αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Στην σημερινή απεργία των εκπαιδευτικών συμπαρίσταται  και η  ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας  από τις 12 το μεσημέρι ως την λήξη του ωραρίου. Η στάση εργασίας γίνεται με σκοπό την συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, κάλεσε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να στηρίξουν και το συλλαλητήριο της Τετάρτης που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στα Προπύλαια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.