Από τις 13 Ιουλίου θα αρχίσει η διανομή των βιβλίων στα λύκεια

Με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο, θα αρχίσει από τις 13 Ιουλίου η διανομή διδακτικών βιβλίων Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2020-21 και τα βιβλία θα αφορούν τα μαθήματα Γενικής Παιδείας.

  • Η εγκύκλιος είναι διαθέσιμη, εδώ.

Αναλυτικότερα:

Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή των διδακτικών βιβλίων Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου (βιβλία Γενικής Παιδείας) για το σχολικό έτος 2020-21 προγραμματίζεται να ξεκινήσει από 13 Ιουλίου 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η διανομή θα πρέπει να τεθούν στη διάθεση του ΙΤΥΕ Διόφαντος τα στοιχεία επικοινωνίας των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και των υπευθύνων των Κέντρων Διανομής, ώστε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, να ορίζεται η ακριβής ημερομηνία παράδοσης των διδακτικών βιβλίων. Η παράδοση των βιβλίων, ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης, θα πραγματοποιηθεί τις
ημέρες που ορίζονται στο συνημ. 1. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ορίσουν τις εφημερίες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους σύμφωνα με το συνημ. 1.

Επιπροσθέτως, παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να συγκεντρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας ανά σχολική μονάδα Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Ονοματεπώνυμο Διευθυντή, Κινητό τηλέφωνο, Προσωπικό e-mail). Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να κοινοποιηθεί, ηλεκτρονικά (σε excel) στη μορφή που επισυνάπτεται στο συνημ. 2 το αργότερο μέχρι την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 στη διεύθυνση των εκδόσεων ΙΤΥΕ-Διόφαντος: [email protected].

Υπογραμμίζεται ότι επειδή δεν είναι πρακτικά εφικτό να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα παραλαμβάνουν τα βιβλία την καθορισμένη ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης με το ΙΤΥΕ-Διόφαντος να βρίσκονται στις σχολικές μονάδες κατά τις ώρες 8.30-14.00.

Συνημμένα:

1) αρχείο excel (εφημερίες)
2) αρχείο excel (στοιχεία επικοινωνίας)

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.