Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ!

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ!
Την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 θα ανακοινωθούν στα σχολεία οι βαθμολογίες των εξεταζόμενων μαθημάτων για κάθε υποψήφια και υποψήφιο.
Η ανακοίνωση θα γίνει μετά τις 13:00 το μεσημέρι, αφού πρώτα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των αποκομμάτων με τις καταστάσεις ανά μάθημα.
Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στα σχολεία με τους κωδικούς εξετάσεων των υποψηφίων και όχι με τα ονοματεπώνυμά τους. Έτσι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να θυμούνται τους κωδικούς τους για να δουν τα αποτελέσματά τους. Αν κάποιος δεν θυμάται τον κωδικό του μπορεί να απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που θα βρίσκονται στο σχολείο ώστε να ενημερωθεί για τους βαθμούς του.

Επίσης να σημειωθεί ότι μπορεί κάποια/ος υποψήφια/ος να δει τα αποτελέσματά του χωρίς να επισκεφτεί το σχολείο. Απλά πρέπει να συνδεθεί στην πλατφόρμα των αποτελεσμάτων του Υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.gov.gr) και να πληκτρολογήσουν τον κωδικό εξετάσεων που είχαν και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαία ελληνικά.
Τέλος, να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα οι υποψήφιοι μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο τους και να δημιουργούν κωδικό ασφαλείας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Από την Παρασκευή 10/7/2020 και μετά θα μπορούν ακόμη και να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό που έχουν φτιάξει αφού θα έχουν ανακοινωθεί και οι βαθμοί.
Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία δημιουργίας – τροποποίησης και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού ΛΗΓΕΙ την άλλη Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία αυτή είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν μπορεί να γίνει καμία ενέργεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.