Μόνιμος διορισμός 146 εκπαιδευτικών κλάδου ΤΕ16 σε Μουσικά Σχολεία

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των 146 εκπαιδευτικών  κλάδου ΤΕ16 Μουσικής, από τους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης της Προκήρυξης 1ΓΤ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ Γ΄ 2679/4-11-2021), οι οποίοι διορίζονται ως μόνιμοι, σε θέσεις Μουσικών Σχολείων, οι οποίες παρέμειναν κενές μετά τους διορισμούς των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ79.01, στο πλαίσιο της με αριθμ. πρωτ. 91715/E1/22-7-2022 (τ. ΑΣΕΠ 50/2022, ΑΔΑ: ΨΟΞΧ46ΜΤΛΗ-ΝΧΘ) υπουργικής απόφασης/πρόσκλησης.

Τα ονόματα διαθέσιμα, εδώ.

Μετά τη δημοσίευση της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας, με την οποίο θα ενημερωθούν οι διοριζόμενοι για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

Πρόκειται για κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίες μεταφέρθηκαν  από τον κλάδο ΠΕ79 Μουσικής στον κλάδο ΤΕ16 Μουσικής μη Ανώτατων Ιδρυμάτων.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.