Απόφαση: Κατανομή συσκευασμένου αντισηπτικού στα σχολεία

Απόφαση κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνoϊού (COVID-19).

Υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με το fresh-education.gr,

  • Η παράδοση θα γίνει σε δύο φάσεις:

Φάση Α,  Δημοτικά, Νηπιαγωγεία Παράδοση έως 28/5/20
Φάση B, Δημοτικά –  Παράδοση έως 11/6/20

Η κατανομή των αγαθών ανά δημόσια εκπαιδευτική δομή θα γίνει σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο στην παρούσα απόφαση Πίνακα, οι οποίος και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής. Η παράδοση των αγαθών θα πραγματοποιηθεί απ’ ευθείας από τον ανάδοχο ή τον αντιπρόσωπό του, με βάση την παρούσα. Η παραλαβή γίνεται από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από υπαλλήλους του Δήμου, με μέριμνα του οποίου τα προμηθευόμενα είδη παραδίδονται στη συνέχεια αμελλητί στις εκπαιδευτικές δομές, σύμφωνα με την παρούσα. Για την παραλαβή τόσο από τον Δήμο, όσο και από την εκπαιδευτική δομή συντάσσεται σχετικό πρωτόκολλο (επισυνάπτονται σχετικά υποδείγματα καθώς και υπόδειγμα απόφασης συγκρότησης επιτροπής παραλαβής από το Δήμο). Κατά την παράδοση στην εκπαιδευτική δομή το πρωτόκολλο υπογράφεται από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της ή τον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής ή τον Πρόεδρο του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου και τον εντεταλμένο για την παράδοση υπάλληλο του Δήμου. Τα σχετικά πρωτόκολλα συντάσσονται εις τριπλούν, το ένα εκ των οποίων αποστέλλεται αμελλητί στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το δεύτερο φυλάσσεται στο αρχείο του Δήμου και το τρίτο αποστέλλεται στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Αντίγραφο του Πρακτικού παραλαβής από το Δήμο αποστέλλεται στο ΙΝΕΔΒΙΜ. Για την περίπτωση της παράδοσης στην εκπαιδευτική δομή, ο υπάλληλος του Δήμου λαμβάνει ακριβές αντίγραφο από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της ή τον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής ή τον Πρόεδρο του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου.

  • Η απόφαση είναι διαθέσιμη, εδώ.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.