Ευχές από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τις Γιορτές των Χριστουγέννων

Ευχές από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τις Γιορτές των Χριστουγέννων 2020.

Το μήνυμα της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως για τις εορτές των Χριστουγέννων

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους.

Εν μέσω του νέου κύματος της πανδημίας COVID-19, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να συνεχίζεται όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται. Ταυτόχρονα, δεν αφήνουμε την υγειονομική κρίση να σταθεί εμπόδιο στη μεταρρυθμιστική μας δράση, που αφορά σε όλες τις βαθμίδες, ξεκινώντας από τη βάση της εκπαιδευτικής πυραμίδας προς την κορυφή, σύμφωνα με τις αρχικές δεσμεύσεις μας.

Η φετινή μας ευχετήρια κάρτα αποτελείται από παιδικές ζωγραφιές, από τη δράση μας «Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης», μέσω της οποίας παροτρύναμε τους μαθητές και τις μαθήτριες Νηπιαγωγείων και Δημοτικών της χώρας να φιλοτεχνήσουν εορταστικές ευχετήριες κάρτες/ζωγραφιές, για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας που δοκιμάζεται εξ αιτίας της πανδημίας, καθώς και τους νοσηλευόμενους, που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τους δικούς τους.

Δείτε τις κάρτες των παιδιών, με τις συγκινητικές ευχές που ετοίμασαν:

Το μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλη Διγαλάκη

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι για όλους μας διαφορετικά. Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, αλλά, παρά τις αντιξοότητες, οφείλουμε να διατηρήσουμε στην ψυχή μας την ουσία αυτής της γιορτής, που είναι η αγάπη, η ελπίδα, η θαλπωρή και η αλληλεγγύη» αναφέρει στο μήνυμά του ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης για τις εορτές των Χριστουγέννων.

«Το πολύτιμο αγαθό της Παιδείας δοκιμάζεται από τη συγκυρία της πανδημικής κρίσης, όμως ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις και παραμένουμε προσηλωμένοι στο όραμά μας για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και του δημόσιου πανεπιστημίου, γιατί αυτό είναι το αποτελεσματικότερο μέσο για να χτίσουμε ένα ελπιδοφόρο αύριο για τους νέους ανθρώπους της χώρας μας. Καθήκον μας, τα ελληνικά πανεπιστήμια να γίνουν ζωογόνος πηγή για την κοινωνία, την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες που μπορούμε να αναπτύξουμε ως άτομα και ως κοινωνία, εύχομαι σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Το μήνυμα της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφίας Ζαχαράκη

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.