Αξιολόγηση σχολείων: Πότε και πώς συμπληρώνεται το Α’ μέρος του Σχεδίου Δράσης

Αξιολόγηση σχολείων: Πότε και πώς συμπληρώνεται το Α’ μέρος του Σχεδίου Δράσης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΙΕΠ.

Σχέδια δράσης σχολείων

Θυμίζουμε ότι η φόρμα Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης αποτελείται από 3 μέρη τα οποία συμπληρώνονται σταδιακά με ευθύνη του  Συντονιστή κάθε Ομάδας, με τη χρήση των προσωπικών του κωδικών από το Πανελλήνιο  Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Σύμφωνα με οδηγίες του ΙΕΠ ο σχεδιασμός της δράσης ( Α΄μέρος) πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι 10 Δεκεμβρίου.Δείτε αναλυτικά τα 3 μέρη της Φόρμας Αποτύπωσης Σχεδίου Δράση

Α΄μέρος

Σχεδιασμός της Δράσης

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΕΠ: 10 Δεκεμβρίου

Η κάθε Ομάδα Δράσης συζητά/συναποφασίζει για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να υλοποιήσει τη δράση της. Ο Συντονιστής της Ομάδας, ο οποίος λειτουργεί ως εκπρόσωπός της, καταχωρεί στην πλατφόρμα όσα συναποφασίστηκαν, συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία: Στόχοι/αναγκαιότητα, Ενέργειες και χρονοδιάγραμμα, Πόροι/μέσα, Κριτήρια και διαδικασίες αξιολόγησης της δράσης)  —> Προτάσεις Σχεδιασμού Δράσεων.

Β’ – Γ’  μέρος

Υλοποίηση και Αποτίμηση της Δράσης

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΕΠ: 30 Μαΐου

Μετά την καταχώριση του σχεδιασμού της δράσης, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης παιδαγωγικής ευθύνης διατυπώνουν ανατροφοδοτικές παρατηρήσεις και προτάσεις επί του σχεδιασμού στην ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ (έως 22/1). Οι Ομάδες Δράσης, λαμβάνοντας υπόψη και την ανατροφοδότηση των ΣΕ, καταχωρούν δια του Συντονιστή τους στην πλατφόρμα:

Β. Υλοποίηση της δράσης

➢ πιθανές τροποποιήσεις στον σχεδιασμό
➢ τις βασικές ενέργειες /εκδηλώσεις /δραστηριότητες κ.λπ. που υλοποίησαν στο πλαίσιο της δράσης (εάν η δράση υλοποιήθηκε όπως ακριβώς σχεδιάστηκε καταγράφονται πολύ συνοπτικά οι ενέργειες/δραστηριότητες).

Γ. Αποτίμηση της δράσης

➢ καταγράφονται τα αποτελέσματα της δράσης, ο βαθμός επίτευξης των στόχων, δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, επιμορφώσεις που υλοποιηθήκαν, υλικό που παρήχθη

➢ διατυπώνονται προτάσεις για επιμορφώσεις, για συνέχιση της δράσης ή νέες δράσεις

Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες του ΙΕΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αξιολόγηση σχολείων: Ποιοι εκπαιδευτικοί θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα του ΙΕΠ

Αξιολόγηση σχολείων: Αλλάζει ο τρόπος που θα αξιολογούν οι συντονιστές

Αξιολόγηση σχολείων: Ο νέος οδηγός του ΙΕΠ με το χρονοδιάγραμμα 2022-2023

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.