Ατομική αξιολόγηση: Έφτασαν τα πρώτα ειδοποιητήρια στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Ατομική αξιολόγηση: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάρτισης των πινάκων με τα ζευγάρια αξιολογητή – αξιολογούμενου εκ μέρους των Διευθυντών/ντριών Εκπαίδευσης όπου ήδη έχουν τοποθετηθεί Σύμβουλοι Εκπαίδευσης. 

Η διαδικασία όπως αναμενόταν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 10/02/2023 με τον/την οικείο/α Διευθυντή/ντρια Εκπαίδευσης να έχει προβεί  ως όφειλε α) στην ανάρτησή τους στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή και β) στη σχετική ενημέρωση των αξιολογητών και αξιολογούμενων εκπαιδευτικών.

Ατομική αξιολόγηση: Έφτασαν τα πρώτα ειδοποιητήρια στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Δείτε παρακάτω τη σχετική ειδοποίηση που απέστειλε Διευθυντής Εκπαίδευσης σε νεοδιόριστο εκπαιδευτικό.

Έχετε επιλεγεί ως υποψήφιος/α αξιολογούμενος/η, επειδή έχει παρέλθει η διετία από την ημέρα διορισμού σας (ή πρόκειται να συμπληρωθεί σε μερικούς μήνες) και όπως σας είχαμε ενημερώσει σε απάντηση σχετικών αιτημάτων σας η μονιμοποίηση σας θα λάβει χώρα αμέσως μετά από την προβλεπόμενη και επικείμενη αξιολόγησή σας.
Εάν αυτό το διάστημα βρίσκεστε σε άδεια ενημερωθείτε απλά για την διαδικασία και με την επιστροφή σας στα διδακτικά σας καθήκοντα επικοινωνήστε με τον/την διευθυντή/ντρια σας και την/τον σύμβουλό ειδικότητας σας για το σχετικό προγραμματισμό της αξιολόγησής σας ώστε να ολοκληρωθεί η μονιμοποίηση σας με τη συμπλήρωση του απαιτούμενη χρόνου δόκιμης υπηρεσίας σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ 13 /Α΄/ 29-01- 2019), την παρ. 7 του άρθρου 66 & την παρ. 3 του άρθρου 78 του ν. 4823/2021 (ΦΕΚ 136/Α΄/3-8-2021).

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Εκπαίδευσης ………………..

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας:

1) Οι αξιολογούμενοι εκπαιδευτικοί το αργότερο μέχρι τη συζήτηση προετοιμασίας με τον αξιολογητή τους θα πρέπει να έχουν καταχωρίσει στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή όσα αναφέρονται στο άρθρο 9 της υπό στοιχεία 9950/ΓΔ5/27.1.2023 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Β’ 388).

Πώς θα μπει ο εκπαιδευτικός στην πλατφόρμα και πώς θα τη χρησιμοποιήσει

Ποια στοιχεία θα βάλουν οι εκπαιδευτικοί στον ηλεκτρονικό τους φάκελο

2) Ο/Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης, ως αξιολογητήςοφείλει μέχρι τις 20/02/2023 να δρομολογήσει και να εκκινήσει τη διαδικασία της παρ. 4 του άρθρου 11 της προαναφερθείσας Κ.Υ.Α. ώστε μέχρι τις 28/02/2023 να έχει εκκινήσει η διαδικασία παρατήρησης της πρώτης διδασκαλίας των εκπαιδευτικών της περιοχής ευθύνης του/της.

ΔΟΕ: Νέα 24ωρη απεργία και αποχή από την ατομική αξιολόγηση

Σε απεργία αποχή καλεί η ΟΛΜΕ για ανατροπή της ατομικής αξιολόγησης

3) Κατά την πρώτη εφαρμογή της διαδικασίας αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) αξιολογούνται κατά προτεραιότητα οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ –ΕΒΠ που έχουν διανύσει ήδη δύο έτη υπηρεσίας από το διορισμό τους και υπηρετούν σε σχολική μονάδα. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης με «εξαιρετικό», «πολύ καλό» ή «ικανοποιητικό» πόρισμα, τότε θα προχωρήσει η μονιμοποίησή τους αναδρομικά από το χρόνο συμπλήρωσης της διετίας.

Σε τι θα αξιολογηθεί ο εκπαιδευτικός και ποιες θα είναι οι αμοιβές και οι ποινές του

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.