Προσλήψεις αναπληρωτών: Στην α’ φάση 20.000 εκπαιδευτικοί στα σχολεία

Εχθές, Πέμπτη 29 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (Π.Ε.Α.Δ) με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κ. Γκίκα Αναστασία και τον σύμβουλο της Γενικής Γραμματείας κ. Αντωνόπουλο Δημήτριο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Π.Ε.Α. Δ, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Από πλευράς της Ένωσης τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τόσο τις προσλήψεις αναπληρωτών για το νέο σχολικό έτος, όσο και την εξέλιξη της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 για τους μόνιμους διορισμούς.

Οι προσλήψεις θα γίνουν από τους προσωρινούς πίνακες που θα ανακοινωθούν από το Α.Σ.Ε.Π. το αργότερο μέχρι τις 7 Αυγούστου. Για το χρονοδιάγραμμα των προσλήψεων αναπληρωτών η κ. Γενική Γραμματέας είπε ότι αυτοί προγραμματίζονται να γίνουν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου έτσι ώστε όσοι/-ες προσληφθούν να γνωρίζουν πολύ νωρίτερα τις περιοχές τοποθέτησης και να εξασφαλίσουν έγκαιρα τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Εκτιμάται ότι ο αριθμός της α’ φάσης θα περιλαμβάνει 20.000 (α/θμια & β/θμια) αναπληρωτές. Λόγω των συνθηκών της πανδημίας και της αποφυγής συνωστισμού/συγχρωτισμού στις ΔΔΕ, οι αναπληρωτές θα παρουσιαστούν στα σχολεία που θα τοποθετηθούν και θα καταθέσουν εκεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία θα διαβιβαστούν στις ΔΔΕ. Σχετικά με την εξέλιξη της 2ΓΕ/2019, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων και την έκδοση των τελικών πινάκων, προγραμματίζονται οι μόνιμοι διορισμοί.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.