Τέλος η επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση αφού απορρίφθηκε για δεύτερη φορά η πρόταση

Απορρίφθηκε για δεύτερη φορά από τη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο 8ο ΓΕΛ Αθηνών, η πρόταση για  επαναπροκήρυξη  της απεργίας -αποχής από την αξιολόγηση με κάθε νόμιμο μέσο.

Ειδικότερα:

  • υπέρ ψήφισαν 40 ΕΛΜΕ
  • κατά 22 ,και ,
  • Λευκά 13

Σε ποσοστό, αναλογικά με δυναμικότητα των ΕΛΜΕ, υπέρ της πρότασης ψήφισε το 53,3%, ενώ με βάσει το καταστατικό της ΟΛΜΕ για να υιοθετηθεί η πρόταση για απεργία-αποχή απαιτούνταν  οι ψήφοι των 2/3 των ΕΛΜΕ (το 67%) ,

Έτσι η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ ολοκληρώθηκε χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση, σχετικά με νέες κινητοποιήσεις κατά της αξιολόγησης.

Υπενθυμίζεται πως και στη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ η οποία πραγματοποιήθηκε  στις 16 Οκτωβρίου, είχε  επίσης απορριφθεί η πρόταση των παρατάξεων για  επαναπροκήρυξη  της απεργίας – αποχής από την αξιολόγη.

Υπέρ της επαναπροκήρυξης  απεργίας- αποχής,  είχε ταχθεί  το 54% των προέδρων των ΕΛΜΕ.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.