Απόφαση: Μετατάξεις-αποσπάσεις | Τριμελής επιτροπή αξιολογητών – Τα ονόματα

Τριμελή επιτροπή υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας με αρμοδιότητα να αξιολογεί τις αιτήσεις υποψηφίων για μετάταξη ή απόσπαση στο πλαίσιο του Κύκλου Κινητικότητας έτους 2020, των Κύκλων Κινητικότητας έτους 2021 και μετακίνηση, όρισε ην υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Η απόφαση

Συγκροτούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν.4440/2016 (ΦΕΚ 224 Α΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, τριμελές όργανο αξιολόγησης αιτήσεων υποψηφίων για μετάταξη ή απόσπαση στο πλαίσιο του Κύκλου Κινητικότητας έτους 2020, των Κύκλων Κινητικότητας έτους 2021 και μετακίνηση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Σ.Κ. έως 31-12-2021 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία) και στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης και ορίζουμε τα μέλη αυτού ως εξής:

1. Τον Παναγιώτη Πασσά, Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπ/σης ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Δασκαλογιάννη, Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Στρατηγ. Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης.

2. Την Μαρία Γεωργούση, Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικής Υποστήριξης, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μάλλιο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανθρωπ. Δυναμικού Γ.Γ.

3. Τον Ευάγγελο Μπαζούλη, Προϊστάμενο της Αυτοτελούς Δ/νσης Συγκέντρωσης, Υποβολής Παραστατικών και Λοιπών Θεμάτων, ως Μέλος, με αναπληρώτρια την Ιωάννα Κορομπέλη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοίκησης Εκπ. Προσωπικού Α΄βαθμιας και Β΄βαθμιας Εκπαίδευσης.

Γραμματέας για την υποστήριξη του ως άνω οργάνου ορίζεται η Μαργαρίτα- Ευαγγελία Τριανταφυλλοπούλου, διοικητική υπάλληλος, Προϊσταμένη του Τμήματος Γ΄ Κινητικότητας Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικής Υποστήριξης, με αναπληρώτρια την Βασιλική Κουτσόγεωργα, διοικητική υπάλληλο του Τμήματος Γ ΄ Κινητικότητας Προσωπικού.

Στο ως άνω όργανο δύναται να παρίσταται με συμβουλευτικό ρόλο ο Προϊστάμενος της οργανικής μονάδας στην οποία ανήκει η εκάστοτε προκηρυσσόμενη θέση και να συμμετέχει ως παρατηρητής, ο Δημήτριος Φούγιας, μόνιμος διοικητικής υπάλληλος ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

  • Η απόφαση είναι διαθέσιμη, εδώ.

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Μοιράσου το άρθρο:

             

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.