Επιμόρφωση: Τα ονόματα των νέων επιμορφωτών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών: Την έγκριση παροχής υπηρεσιών 45 στελεχών  της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για την απασχόλησή τους εκτός ωραρίου εργασίας, ως Επιμορφωτών/Επιμορφωτριών στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ταχύρρυθμη Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ολιστική προσέγγιση)», του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», με κωδικό ΟΠΣ 5070524 και φορείς υλοποίησης τα όπως ρητά αναφέρονται κατωτέρω Πανεπιστήμια και το ΙΤΥΕ Διόφαντος, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για 45 Συντονίστριες/στές εκπαιδευτικού έργου και Προϊσταμένες/μενους  ΚΕΣΥ οι οποίοι αναλαμβάνουν την εξ αποστάσεως επιμόρφωση ενός έως δύο τμημάτων επιμορφούμενων εκπαιδευτικών (20 έως 40 απογευματινές ώρες) για το χρονικό διάστημα από Μάρτιο έως Ιούλιο 2021 και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της λήξης της θητείας των αιτούντων ως στελεχών της Εκπαίδευσης.

Δείτε τα ονόματα, εδώ.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.