Αξιολόγηση σχολείων: Άνοιξε η πλατφόρμα του ΙΕΠ για τον συλλογικό προγραμματισμό σχ. έτους 2023-24
Αξιολόγηση σχολείων: Το ΙΕΠ ενημέρωσε σήμερα ότι άνοιξε η ειδική εφαρμογή του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τον Συλλογικό Προγραμματισμό σχολικού έτους 2023-24, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 108906/ΓΔ4 /10-09-2021 .
Η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου της σχολικής μονάδας.
Στην πλατφόρμα γίνεται καταγραφή του τίτλου και του βασικού στόχου κάθε σχεδίου δράσης της σχολικής μονάδας, καθώς και το ονοματεπώνυμο του συντονιστή της κάθε ομάδας δράσης.
Προθεσμία υποβολής: 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15.00
Η ΔΟΕ καλεί τους Συλλόγους Διδασκόντων να μην σπεύσουν να προχωρήσουν σε σχετική συνεδρίαση, αλλά να αναμένουν τα ενιαία κείμενα της Ομοσπονδίας για τη σχολική χρονιά 2023 – 2024, τα οποία θα σταλούν έγκαιρα στις σχολικές μονάδες. Καλεί επίσης τους Σ.Ε.Π.Ε. όλης της χώρας να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση των εκπαιδευτικών μπροστά στη νέα φάση του αγώνα.
Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them. |