Αξιολόγηση: Νέος αναλυτικός οδηγός του ΙΕΠ με τις νέες προθεσμίες

Επικαιροποιημένος οδηγός για την αξιολόγηση δημοσιεύθηκε από το ΙΕΠ, με τις νέες προθεσμίες για τον συλλογικό προγραμματισμό και τον σχεδιασμό των δράσεων από τους εκπαιδευτικούς για τα έτη 2021-22 και 2022-23.

Για το τρέχον σχολικό έτος η Συνοπτική Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης υποβάλλεται στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΙΕΠ έως σήμερα 12/11, ενώ ο Συλλογικός Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου πήρε παράταση για τις 29 Νοεμβρίου.

Δείτε το “Γ’ Μέρος” Σχ. έτος 2021-22

Θυμίζουμε ότι η Φόρμα Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης περιλαμβάνει τρία μέρη:

Α) Σχεδιασμός της Δράσης: Το μέρος Α παραμένει ενεργό έως και τον Δεκέμβριο (για την πρώτη εφαρμογή – σχ. έτος 2021-22, θα μείνει ενεργό μέχρι τις 12-01-22 για τους εκπαιδευτικούς και μέχρι τις 25-01-2022 για τους ΣΕΕ). Οποιαδήποτε τροποποίηση υπάρξει μετά την οριστικοποίησή τους, καταγράφεται στο μέρος Β.

Β) Υλοποίηση της Δράσης: Το μέρος Β είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς για την καταγραφή ή τροποποίηση των ενεργειών της Δράσης.

Γ) Αποτίμηση της Δράσης: Συμπληρώνεται στο τέλος της σχολικής χρονιάς, πριν την τελική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την Εσωτερική Αξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.