Αξιολόγηση: Διαδικτυακή εκδήλωση συλλόγου Π.Ε Υπαίθρου Θεσσαλονίκης

Αξιολόγηση: Διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή  19 και Σάββατο 20 Φεβρουαρίου για την αξιολόγηση και την απεργία-αποχή από τον Σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε  Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στη συνεδρίασή του, μέσω τηλεδιάσκεψης, τη Δευτέρα 15-02-2021, ομόφωνα αποφάσισε να πραγματοποιήσει δύο (2) τηλεδιασκέψεις με τα μέλη του, με θέμα την Υπουργική Απόφαση: «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο».

 Η πραγματοποίηση δύο (2) τηλεδιασκέψεων, είναι άκρως αναγκαία, γιατί στην αρμοδιότητα του Συλλόγου μας περιλαμβάνονται εννέα (9) δήμοι και δύο ΠΥΣΠΕ (Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης).

Η πρώτη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και θα αφορά τα μέλη μας που ανήκουν στο ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στις 19:00 και η δεύτερη το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 και θα αφορά τα μέλη μας που ανήκουν στο ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, πάλι στις 19:00.

Για τους παραπάνω λόγους και εξαιτίας του πολύ σοβαρού θέματος των τηλεδιασκέψεων, θα παρευρεθούν σε αυτές και μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., ώστε να μας ενημερώσουν και να μας κατατοπίσουν στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι Σύλλογοι Διδασκόντων.

Οι τηλεδιασκέψεις θα πραγματοποιηθούν:

  1. Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα: 19.00 για τα μέλη μας που υπηρετούν, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, στις Σχολικές μας Μονάδες της  Ανατολικής Θεσσαλονίκης και
  2. Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα: 19.00 για τα μέλη μας που υπηρετούν, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, στις Σχολικές μας Μονάδες της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο σύνδεσμος των παραπάνω τηλεδιασκέψεων, μέσω webex, που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 1.000 άτομα και θα λειτουργεί από τις 18:45 είναι: 

https://minedu-primary2.webex.com/meet/iopsarras

Μετά την αρχική εισήγηση και τοποθέτηση του μέλους ή των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., θα υπάρξουν ερωτήσεις από τα μέλη μας και θα απαντηθούν, ώστε να μην υπάρξει καμία παρερμηνεία των οδηγιών της Δ.Ο.Ε.

Συμμετέχουμε στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από τις διαδικασίες της Αξιολόγησης !!!

Το Δ/Σ

Διαβάστε όλες τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

             

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.