Χ. Γώγος: Χωρίς μάσκα τη βάψαμε. Με κρούσμα θα κλείνει τμήμα, όχι σχολείο!

Ο Χαράλαμπος Γώγος τόνισε ότι έχουμε μεγάλη διασπορά του ιού το τελευταίο διάστημα λόγω χαλαρότητας

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο καθηγητής, υποστήριξε ότι έχουμε μεγάλη διασπορά του ιού το τελευταίο διάστημα λόγω χαλαρότητας, ενώ πρότεινε όσοι επιστρέφουν από διακοπές να μπαίνουν σε αυτοπεριορισμό και γενικά να τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Με κρούσμα θα κλείνει τμήμα, όχι σχολείο” τόνισε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων Χαράλαμπος Γώγος, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι τα σχολεία είναι έτοιμα ώστε να ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου.

“Χωρίς μάσκα τη βάψαμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής, ενώ εκτίμησε ότι αν η τάση αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων συνεχισθεί τις επόμενες μέρες τότε μπορούμε να πάμε σε άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως άλλα δύο μέλη της Επιτροπής είχαν ταχθεί υπέρ του ανοίγματος των σχολείων στις 7 του μήνα. Πρόκειται για τον καθηγητή Νίκο Σύψα και τον πρόεδρο των λοιμοξιολόγων Παναγιώτη Γαργαλιάνο.

              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.