Παράλληλη Στήριξη: Πάνω από 2.000 προσλήψεις αναπληρωτών ανακοινώνονται από στιγμή σε στιγμή

Την πρόσληψη περίπου 2.300 αναπληρωτών εκπαιδευτικών ενέκρινε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την Παράλληλη Στήριξη στα σχολεία. Από στιγμή σε στιγμή ανακοινώνονται τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Νοεμβρίου όταν ανακοινώθηκε η Γ’ φάση αναπληρωτών το υπουργείο Παιδείας είχε εγκρίνει  πιστώσεις για την πρόσληψη 2.708 αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Ωστόσο το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε μόνο 2.253 προσλήψεις εκπαιδευτικών και όχι 2.708, όπως προέβλεπε η αρχική έγκριση πιστώσεων. Αυτό συνέβει διότι από το ηλεκτρονικό σύστημα που αναζήτησε από τους πίνακες τις αντίστοιχες ειδικότητες, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν υποψήφιοι εκπαιδευτικοί.

Εκτιμάται ότι το υπουργείο Παιδείας δε θα βρει από τους πίνακες και τους 2.300 εκπαιδευτικούς για να τους προσλάβει. Έτσι αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αναπληρωτών αναμένεται να βγουν προσκλήσεις τοπικά και για ωρομίσθιους για να καλυφθούν τα κενά.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.