Διευθυντές σχολείων: Έτοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Διευθυντές σχολείων: Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, η κατασκευή της οποία κόστισε 72.000 ευρώ, είναι έτοιμη να δεχθεί αιτήσεις από τους υποψηφίους Διευθυντές όταν εκδοθούν οι σχετικές Προκηρύξεις.

Έτοιμη είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων από τους υποψηφίους Διευθυντές σχολείων. Παράλληλα, έτοιμη είναι και η Υπουργική Απόφαση που θα ορίζει διαδικασίες και  ημερομηνίες,

Τα μηνύματα από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης περί αδυναμίας συγκρότησης των Τοπικών Συμβουλών “πάγωσε” , προσωρινά, την υπογραφή της σχετικής απόφασης.

Μέχρι σήμερα από τις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Τοπικά Συμβούλια Επιλογής Διευθυντών Σχολείων συγκρότησαν μόνο οι εξής τέσσερις,

  1. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
  2. Πελοποννήσου
  3. Στερεάς Ελλάδας
  4. Ηπείρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύσαμε στις 12/11  έχουν ήδη ξεκινήσει οι τελικές δοκιμές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  και θα ακολουθήσει η έκδοση της Υπουργικής Απόφασης την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι τοπικές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης δηλώνουν έτοιμες να εκδόσουν τις σχετικές Προκηρύξεις αφού πρώτα υπογραφεί η σχετική απόφαση από την υπουργό.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.