Πανελλήνιες: Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Ρέθυμνο

Αναστάτωση επικράτησε σε σχολείο του Ρεθύμνου όταν οι μαθητές που προσήλθαν για τις πανελλήνιες εξετάσεις είδαν τζάμια σπασμένα από πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα σε σχολείο της Επισκοπής Ρεθύμνου οι μαθητές διαπίστωσαν ότι άγνωστος ή άγνωστοι είχαν πυροβολήσει στα τζάμια του γραφείου των καθηγητών.

«Με δεδομένο ότι σήμερα ξεκίνησαν οι πανελλήνιες εξετάσεις και το σχολείο αποτελεί εξεταστικό κέντρο, δεν επηρεάστηκε η διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων και οι μαθητές προσήλθαν κανονικά στις αίθουσες για να διαγωνιστούν» είπε ο Γιάννης Μαρκαντές, προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

Οι δράστες όπως όλα δείχνουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έβαλαν σημάδι τα παράθυρα του σχολείου, ενώ ο Διευθυντής ενημέρωσε την αστυνομία και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά, κάτι που είναι εμφανές και από το κόστος των επισκευών που δαπανώνται για το Λύκειο της Επισκοπής.

Πηγή: cretapost.gr

* Αν η εικόνα  υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.