Οι τελικοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτικών για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Δημοσιοποιήθηκαν οι τελικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων εκπαιδευτικών για την πλήρωση κενών θέσεων στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία.

Συγκεκριμένα, η Επιστημονική Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.) σύμφωνα με τον Νόμο 4692/2020 «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις», (ΦΕΚ Α’ 111/12.6.2020) και την υπ’ αριθ. 75/ΕΕΠΠΣ/01.07.2020 (ΑΔΑ: ΩΔ2Σ46ΜΤΛΗ-ΖΟΕ) «Προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ) κατά το σχολικό έτος 2020-2021», προβαίνει σε ανακοίνωση:

  1.  των τελικών αξιολογικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση των κενών θέσεων στα (Π.Σ. & ΠΕΙ.Σ.)
  2.  των θέσεων εκπαιδευτικών κατά κλάδο και ειδικότητα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Α/-θμιας και Β/-θμιας Εκπαίδευσης που απέμειναν κενές.

Επιπλέον, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην ανωτέρω επιλογή για την πλήρωση των κενών θέσεων με θητεία στα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. και δεν έχουν επιλεγεί, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για την πλήρωση των θέσεων που απέμειναν κενές στα εν λόγω σχολεία, εφόσον ενδιαφέρονται.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν τη συμπληρωματική δήλωσή τους στο Αυτοτελές Τμήμα Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (ηλεκτρονική διεύθυνση: depps@minedu.gov.gr) μέχρι και τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, ώρα 14:00.

ΠΔΕ Αττικής ΑΒΑΘΜΙΑΣ
ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΒΑΘΜΙΑΣ

ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας ΑΒΑΘΜΙΑΣ
ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας ΒΒΑΘΜΙΑΣ

ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας ΑΒΑΘΜΙΑΣ
ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας ΒΒΑΘΜΙΑΣ

ΠΔΕ Ηπείρου ΑΒΑΘΜΙΑΣ
ΠΔΕ Ηπείρου ΒΒΑΘΜΙΑΣ

ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου ΒΒΑΘΜΙΑΣ
ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου ΑΒΑΘΜΙΑΣ

ΠΔΕ Κρήτης ΒΒΑΘΜΙΑΣ

Για τις εναπομείνασες κενές θέσεις πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.