Υπουργείο Παιδείας: Το νέο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο | Ονόματα

Υπουργείο Παιδείας: Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ορίστηκε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην ίδια απόφαση περιλαμβάνονται τα μέλη των ΠΣ για την Εθνική βιβλιοθήκη, Ακαδημία Αθηνών, Αστεροσκοπείο, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, ΕΚΚΕ, Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, κ.α.

Tα μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ , Πρωτοδίκη Αθηνών, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή της, τον ΤΣΙΦΟΥΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, Πρωτοδίκη Αθηνών.
  2. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΚΑ του Νικολάου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρώτριά της την ΚΑΡΟΥΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Νικολάου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
  3. ΚΟΥΡΜΠΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης κλάδου ΠΕ Εφοριακών της Α.Α.Δ.Ε., ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρώτρια την ΜΑΥΡΟΥΚΑ ΑΘΗΝΑ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με εφεδρικούς την ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ , Προϊσταμένη Διεύθυνσης κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τον ΖΙΑΖΙΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Αιρετά μέλη του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π

Β. Ορίζουμε ως μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τους αιρετούς εκπροσώπους με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι είναι μέλη των Πενταμελών Υπηρεσιακών Συμβουλίων των φορέων αρμοδιότητας του ως άνω Πειθαρχικού Συμβουλίου, ως εξής:

Β1. Αιρετοί εκπρόσωποι των περιπτώσεων α΄έως δ΄ του αρ. 47 του Ν. 4569/18 (Α΄179) (με θητεία έως 30- 6-2021) :

Εκπρόσωποι Μονίμων Υπαλλήλων:

α) Σκοπελίτη Βασίλειο του Προκοπίου, μόνιμο υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των μονίμων υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και των μονίμων υπαλλήλων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια την Καρκάνη Βασιλική του Νικολάου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

β) Αγγελίνα Ελπινίκη του Κωνσταντίνου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Αρχειονόμων, των Γενικών Αρχείων του Κράτους – Αρχείων Ν. Καρδίτσας, τακτική αιρετή εκπρόσωπο των μονίμων υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και των μονίμων υπαλλήλων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτριά της την Φουγιαξή Πηνελόπη του Φιλοκτήτη, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Εκπρόσωποι των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου

α) Αναστασοπούλου Ελένη του Βασιλείου, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τακτική αιρετή εκπρόσωπο των υπαλλήλων ΙΔΑΧ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και των υπαλλήλων ΙΔΑΧ που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια τη Βενεδίκη Μαρία του Μιχαήλ, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας.

β) Τσιμπούκη Ασημένια του Ιωάννη, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τακτική αιρετή εκπρόσωπο των υπαλλήλων ΙΔΑΧ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και των υπαλλήλων ΙΔΑΧ που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια τη Μπαμπασίκα Ιωάννα του Κωνσταντίνου, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η θητεία

Η θητεία των μελών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας απόφασης και λήγει την 31η Δεκεμβρίου του έτους 2022, πλην των αιρετών μελών, των οποίων η θητεία παρετάθη δυνάμει του άρθρου άρθρο 178 του ν. 4764/2020 (Α΄256) «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις».

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεδριάζει στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το επί της οδού Α. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, εντός και εκτός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών, εκτός του χρόνου που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση, και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.

Η απόφαση με όλα τα ονόματα είναι διαθέσιμη, εδώ.

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.