Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή εκπαιδευτικός στην Επανομή
Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Βάνα Παπαδοπούλου, η οποία υπηρετούσε ως φιλόλογος στο ΓΕΛ Επανομής, στη Θεσσαλονίκη, μετά από σκληρή μάχη με ασθένεια.
Το «αντίο» του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Επανομής
Στις 14 Ιουλίου 2024, έφυγε από κοντά μας η λατρεμένη μας Βάνα Παπαδοπούλου (Φιλόλογος στο ΓΕΛ Επανομής).
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη για την απώλεια της αγαπημένης συναδέλφου, η οποία έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας, αγωνιζόμενη με σθένος και αξιοπρέπεια – και δίνοντας, μάλιστα, κουράγιο σε όποιον είχε ανάγκη – μέχρι την τελευταία στιγμή.
Εξαίροντας το ήθος και την ευγένεια της ψυχής της, την ευθύτητα, τη συναδελφικότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης που την χαρακτήριζε, την αληθινή αγάπη και προσφορά της στους μαθητές/-τριές της, αποχαιρετάμε μία πραγματική μαχήτρια της ζωής, που θα λείψει σε όλους.
Ο σύλλογος διδασκόντων/-ουσών του ΓΕΛ Επανομής
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them. |































