Πρότυπα Σχολεία: Επίδειξη γραπτών των υποψηφίων που συμμετείχαν στις εξετάσεις

Πρότυπα Σχολεία: Σύμφωνα με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών των υποψηφίων που συμμετείχαν στις εξετάσεις των Πρότυπων Σχολείων, θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση έως τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023.

Στην αίτηση (υπόδειγμα αίτησης εδώ) πρέπει να αναφέρονται, εκτός από τα στοιχεία του/της αιτούντα/αιτούσας, το ονοματεπώνυμο του/της υποψηφίου/-ας μαθητή/-τριας, τα σχολεία στα οποία ήταν υποψήφιος/-α,  ο κωδικός της αίτησης συμμετοχής και ο 6ψήφιος κωδικός υποψηφίου/-ας.

Η αίτηση πρέπει να συνυπογράφεται (με θεώρηση γνησίου υπογραφής) και από τους δύο (2) γονείς / κηδεμόνες ή να υποβληθεί ξεχωριστά από τον κάθε γονέα / κηδεμόνα με ψηφιακή υπογραφή μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης δημόσιας διοίκησης (gov.gr). 

Κατόπιν, θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ημερομηνία και το κέντρο προσέλευσης, προκειμένου να λάβουν γνώση του απαντητικού φύλλου.

Διευκρινίζεται ότι τα  απαντητικά φύλλα θα είναι φωτοτυπημένα, δεν προβλέπεται χορήγηση αντιγράφων και διαδικασία αναβαθμολόγησης.

Η επίδειξη θα γίνει αποκλειστικά και μόνον στον γονέα/κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του/της. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο λήψη της εικόνας του γραπτού (φωτογραφία με κινητό, βιντεοσκόπηση κλπ).

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.