Ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν σήμερα Τρίτη 14/12 λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία και άνοιγμα σχολικών μονάδων μία ώρα αργότερα φέρνει η κακοκαιρία σε ορισμένους Δήμους της χώρας.

Από τη Δευτέρα 13/12 κλειστά παρέμειναν δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε περιοχές όπως η Χαλκιδική, ενώ σε άλλες άνοιξαν αργότερα.

Κλειστά σχολεία

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 14/12 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Σιντικής, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν για την ασφάλεια των μαθητών και γονιών, τα σχολεία σε Άγκιστρο και Αχλαδοχώρι (Δημοτικά – Νηπιαγωγεία) να παραμείνουν κλειστά και τηνΤρίτη 14/12.

Επίσης, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους οδηγούς, καθώς τα φαινόμενα παγετού στους δρόμους Προμαχώνα – Άγκιστρο και Καπνόφυτο – Αχλαδοχώρι – Καρυδοχώρι θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Προφυλασσόμαστε και αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις για το επόμενο διάστημα καθώς οι δρόμοι θα έχουν υψηλά επίπεδα ολισθηρότητας».

Που ανοίγουν μία ώρα αργότερα τα σχολεία

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση:

  • Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

  • Δήμος Πρεσπών

Λόγω ειδικών καιρικών συνθηκών, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, τα σχολεία στον δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα.

Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

  • Δήμος Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.