Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα: πέθανε διευθύντρια σχολείου

Πένθος στον εκπαιδευτικό κόσμο και στην πόλη της Ορεστιάδας από την είδηση του θανάτου της Νάντιας Καμαργιαννάκη, διευθύντριας του ΕΝΕΕΓΥΛ Ορεστιάδας. Η Νάντια Καμαγιαννάκη, προσέφερε στην εκπαίδευση της περιοχής και ήταν από τις πλέον αγαπητές προσωπικότητες της Ορεστιάδας.
Σε ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Συσπείρωση Έβρου αναφέρει
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ν.Ορεστιάδας.
ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΚΑΜΑΡΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ, Δ/ντριας του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ν. Ορεστιάδας!
Η σορός της εκλιπούσης θα βρίσκεται στις 16.00 τη Δευτέρα 19/05 στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ν.Ορεστιάδος, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 17.00.
Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Έβρου, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους, θα παρίσταται στην εξόδιο ακολουθία και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ν.Ορεστιάδος.
ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑΝΤΙΑ!
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replace them. |






























