Κλειστά σχολεία αύριο Παρασκευή 3/10 στην Κάλυμνο
Κλειστά θα είναι αύριο, Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2025, τα σχολεία της Καλύμνου, με απόφαση του Δημάρχου Καλυμνίων, Ιωάννη Μαστροκούκου.
Η απόφαση ελήφθη μετά την έκδοση Έκτακτου Δελτίου Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο προβλέπει σημαντική επιδείνωση του καιρού στα Δωδεκάνησα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την πρόγνωση, τα πιο έντονα φαινόμενα αναμένονται να εκδηλωθούν κατά τις ώρες μετακίνησης μαθητών και εκπαιδευτικών, γεγονός που καθιστά προβληματική και επικίνδυνη τη μετάβαση προς τις σχολικές μονάδες.
«Η προστασία και η ασφάλεια των παιδιών και της εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελεί προτεραιότητα», τόνισε ο Δήμος Καλυμνίων, επισημαίνοντας ότι η αναστολή λειτουργίας είναι ένα αναγκαίο προληπτικό μέτρο.
Οι γονείς και οι κηδεμόνες καλούνται να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και τυχόν νεότερες οδηγίες
kalymnos-news.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them. |