ΙΕΠ νέο σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση & Παγκόσμιος πολίτης” – Αιτήσεις μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2021

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), καλεί τους εκπαιδευτικούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να συμμετάσχουν στην ενημερωτική φάση επιμορφωτικού σεμιναρίου (Webinar) με θέμα την εκπαίδευση για την ιδιότητα του παγκόσμιου πολίτη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  

Το σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το δίκτυο GENE (Global  Education Network Europe) και αφορά στην εκπαίδευση για την ιδιότητα του παγκόσμιου πολίτη.

Πρόκειται  να υλοποιηθεί σε τρεις φάσεις:

1η ενημερωτική φάση στις 20/12/2021 διάρκειας μία ώρας (18:00-19:00),

2η φάση Φεβρουάριος 2022 και

3η φάση Μάιος 2022.

Η 1ηενημερωτική φάση του σεμιναρίου θα είναι στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στα  ελληνικά.  Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν και τις τρεις φάσεις του σεμιναρίου θα λάβουν βεβαίωση  συμμετοχής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους  ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. ((https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/).

Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι η Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 πρωινή.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για τον  υπερσύνδεσμο μέσω του οποίου θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο στις 20/12/2021 και ώρα 18:00-19:00.

Υποβολή αίτησης εδώ, (καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 15/12/2021 και ώρα 11η πρωινή).

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.