Η “Ελληνική Αγωγή” στα σχολεία με έγκριση υπ. Παιδείας – Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη!

Μεγάλο ζήτημα προκύπτει  αν έχουν βάση τα όσα ισχυρίζεται ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Πολυχρονιάδης στον διαδικτυακό τόπο tvxs, ότι το Υπουργείο Παιδείας από το σχολικό έτος 2020-2021 έχει εγκρίνει εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής.

Σύμφωνα με το άρθρο το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) του υπουργείου Παιδείας, το οποίο είναι αρμόδιο για την έγκριση εφαρμογής προγραμμάτων στα σχολεία, φαίνεται να έχει εγκρίνει από το 2020 – 2021, και πολλά προγράμματα της «Ελληνικής Αγωγής».

Η σχετική έγκριση έγινε στις 13 Μαρτίου του 2021 και αφορά 14 προγράμματα στο σύνολο. Μερικά από αυτά είναι “τα Ανθεστήρια”, ο “Οίκος”, το “Παίζωμεν παιδιά” κτλ.

Ηλιόπουλος: Δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή

Κριτική κατά της Νίκης Κεραμέως, σχετικά με την επιλογή της να εντάξει εκπαιδευτικά προγράμματα της “Ελληνικής Αγωγής” στα δημόσια σχολεία της χώρας, ασκεί ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, παραθέτει το σχετικό θέμα, τονίζοντας ότι “η χρήση υλικού της Ελλ. Αγωγής είναι άλλη μία σκοταδιστική απόφαση Κεραμέως, ενώ υποστηρίζει ότι η Νίκη Κεραμέως “διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του Γεωργιάδη”.

“Η χρήση υλικού της Ελλ. Αγωγής είναι άλλη μία σκοταδιστική αποφάση Κεραμέως. Στην επίθεση στο ΕΠΑΛ δεν είχε δει τους νεοναζί, τώρα κάνει πως δεν βλέπει την alt right κ διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του Γεωργιάδη. Δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Απάντηση Άδωνη Γεωργιάδη

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε, με ανάρτησή του, ότι «τα μαθήματα είναι προαιρετικά και δωρεάν και κανένα δημόσιο χρήμα δεν πηγαίνει σε μας», παραπέμποντας στην πρώτη παράγραφο της απόφασης.

Πηγές: https://tvxs.gr/, https://www.news247.gr

Το edweek,gr αναδημοσιεύει άρθρα εκπαιδευτικών και φυσικών προσώπων χωρίς να υιοθετεί καμία απο τις απόψεις που περιλαμβάνονται στα κείμενα.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.