Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΕΚΔΔΑ για στελέχη εκπαίδευσης

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), πρόκειται να υλοποιήσει κατά την επιμορφωτική περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 σειρά προγραμμάτων των ακόλουθων τίτλων για στελέχη εκπαίδευσης.

Αναλυτικά τα Επιμορφωτικά προγράμματα του ΕΚΔΔΑ για Διευθυντές και Συμβούλους εκπαίδευσης

1. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ομάδα στόχος του επιμορφωτικού προγράμματος είναι οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και σκοπός του είναι η Ανάπτυξη εκείνων των Δεξιοτήτων των Συμβούλων Εκπαίδευσης οι οποίες αφορούν στη διάχυση και την ομαλή ένταξη των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και πρακτικών υποστήριξης των εκπαιδευτικών.

Δείτε εδώ την πρόσκληση

2. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ομάδα στόχος του επιμορφωτικού προγράμματος είναι οι Διευθύντριες/ές, οι Προϊστάμενοι/ες και οι Υποδιευθύντριες/ντές των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων και σκοπός του είναι η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τις/τους καταστήσει ικανές/ούς να ασκήσουν τα διοικητικά τους καθήκοντα στις σχολικές μονάδες με αποτελεσματικό τρόπο.

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Παρακαλούνται τα στελέχη εκπαίδευσης που αποτελούν ομάδα στόχο των παραπάνω προγραμμάτων επιμόρφωσης να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους στα προγράμματα αυτά ώστε να ολοκληρώσουν την επιμόρφωσή τους εντός της επιμορφωτικής περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 για την οποία έχει ήδη γίνει προγραμματισμός από το ΙΝΕΠ/ΕΚΔΔΑ.

Την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν μέσω της πλατφόρμας του ΙΝΕΠ/ΕΚΔΔΑ: https://online.ekdd.gr/OnlineWeb/index.jsp

Στελέχη που δεν έχουν παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα στο ΙΝΕΠ/ΕΚΔΔΑ θα πρέπει να εγγραφούν. Για τον εντοπισμό της επιθυμητής ημερομηνίας υλοποίησης των προγραμμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να προβούν σε Αναζήτηση Προγραμμάτων από την ιστοσελίδα του ΕΚΔΔΑ https://www.ekdd.gr/ μέσω της διαδρομής Προγράμματα Επιμόρφωσης, επιλέγοντας στη Σύνθετη Αναζήτηση στο πεδίο «Θεματικός Κύκλος» την «Πιστοποίηση Επάρκειας» και στο πεδίο «Τίτλος» τον αντίστοιχο τίτλο.

Τα προγράμματα θα συνεχίσουν να προσφέρονται για την κάλυψη όλων των αντίστοιχων στελεχών. Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την άμεση σχετική ενημέρωση των Προϊσταμένων, των Διευθυντών και των Υποδιευθυντών Σχολείων, καθώς και των Συμβούλων Εκπαίδευσης της δικαιοδοσίας τους.

Για σχετικές πληροφορίες τα στελέχη της εκπαίδευσης μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΙΝ.ΕΠ. στο email: [email protected] ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 1306 441.

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.