Επιμόρφωση εκπαιδευτικών μουσικών ειδικοτήτων και Συντονιστών εκπαιδευτικού έργου μουσικής

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης του Εκπαιδευτικού δυναμικού μουσικών ειδικοτήτων των  Μουσικών Σχολείων της χώρας καθώς και των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου Μουσικής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πενήντα δύο εκπαιδευτικούς μουσικών ειδικοτήτων (ΠΕ79.01, ΠΕ79.02, ΤΕ16) μονίμων ή/και αναπληρωτών, έναν (1) από κάθε Μουσικό Σχολείο, που θα λειτουργήσουν στη συνέχεια ως «Πολλαπλασιαστές» καθώς και στους δεκαπέντε (15) Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) Μουσικής.

Οι εκπαιδευτικοί θα επιμορφωθούν σε θέματα ενσωμάτωσης ΤΠΕ, Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, που θα υλοποιηθεί, κατά το τρέχον σχολικό έτος, στο Πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη Αναβάθμισης της Μουσικής Εκπαίδευσης των Μουσικών Σχολείων» και θα έχει συνολική διάρκεια πενήντα οκτώ (58) ωρών και θα διαρθρώνεται σε τρεις φάσεις.

Κατά την Α’ Φάση της επιμόρφωσης που θα ξεκινήσει στο τέλος Νοεμβρίου 2022, τα μαθήματα θα γίνονται εξ αποστάσεως, μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, θα έχουν διάρκεια τριάντα (30) ωρών και θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα για έως δύο (απογευματινές) ώρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούνται:

1. Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπως αποστείλουν τα στοιχεία των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου Μουσικής της δικαιοδοσίας τους, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη σχετική φόρμα και αποστέλλοντάς την στο Τμήμα Γ’ Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. της Δ/νσης Υπηρεσιακής Κατάστασης και Εξέλιξης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.

2. Οι Διευθυντές όλων των Μουσικών Σχολείων της χώρας όπως αποστείλουν, μέσω των Δ/νσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες υπάγονται, μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, τα στοιχεία των Εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα επιλεχθούν σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία όρισε η Επιστημονική Επιτροπή (κεφάλαιο 2) του Σχεδιασμού Επιμόρφωσης, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη σχετική φόρμα και αποστέλλοντάς την στο Τμήμα Γ’ Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. της Δ/νσης Υπηρεσιακής Κατάστασης και Εξέλιξης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δείτε:

Σχεδιασμός Επιμόρφωσης
Φόρμα πολλαπλασιαστή
Φόρμα Σ.Ε.Ε

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.