Εγκύκλιος σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων eTwinning για το σχολικό έτος 2021-2022

Εγκύκλιο, σχετικά με  τον  σχεδιασμός και την υλοποίηση προγραμμάτων eTwinning για το σχολικό έτος 2021-2022, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υλοποιήσουν έργο eTwinning εγγράφονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του eTwinning (www.etwinning.net) και ακολουθούν τα βήματα που περιγράφονται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.etwinning.net/el/pub/preregister.cfm.

Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να συμμετέχει σε ένα eTwinning έργο με τους μαθητές/τριες μόνο μίας σχολικής μονάδας. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός εργάζεται σε περισσότερες της μίας σχολικές μονάδες και επιθυμεί να τις εμπλέξει στο eTwinning έργο του, ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι να προσκαλέσει συναδέλφους του από τα σχολεία αυτά να συμμετέχουν στο ίδιο έργο ως υπεύθυνοι συντονισμού των αντίστοιχων μαθητικών ομάδων των σχολείων αυτών.

Σε περίπτωση εντοπισμού διπλο-εγγραφών εκπαιδευτικών ή σχολικών μονάδων στην πλατφόρμα του eTwinning παρακαλούνται οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι ή οι εκπαιδευτικοί των εγγεγραμμένων στο eTwinning σχολικών μονάδων να ενημερώσουν άμεσα τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης (e-mail επικοινωνίας: etwinning@sch.gr), ώστε να διευθετηθεί άμεσα το θέμα.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στα προγράμματα eTwinning, δεν έχουν την υποχρέωση να παραδώσουν ή να παρουσιάσουν οποιοδήποτε έργο έχει δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας (εκτός αν το επιθυμούν οι ίδιοι).

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.