Διευθυντές σχολείων: Σχετικά με το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής σχολείου

Διευθυντές σχολείων: Στο πλαίσιο της ανάληψης υπηρεσίας των νέων διευθυντών σχολείων η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής δημοσίευσε Ενδεικτικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής σχολικής μονάδας

Διευθυντές σχολείων: Ενδεικτικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής σχολείου

Του …..ου Δημοτικού Σχολείου ………

Στον/Στην ……………. και στο γραφείο του …..ου Δημοτικού Σχολείου …………………… σήμερα   /    /2023 και ώρα ………. συνήλθαμε οι:  1) ……………………… και 2) …………………………… και προβήκαμε, ο μεν πρώτος/η  στην παράδοση, ο δε δεύτερος/η  στην παραλαβή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του ….ου Δημοτικού Σχολείου ………………

Η παράδοση και η παραλαβή έγινε με βάση τα βιβλία κινητής και ακίνητης περιουσίας του Σχολείου και κατόπιν σχολαστικού ελέγχου, ως εξής:

Βιβλίο Μητρώου & Προόδου, Βιβλίο Πιστοποιητικών Σπουδής, Βιβλίο Πρωτοκόλλου, Βιβλίο Εμπιστευτικού Πρωτοκόλλου, Ημερολόγιο Σχολικής Ζωής, Βιβλίο Πράξεων Συλλόγου Διδασκόντων, Βιβλίο Πράξεων Διευθυντή/Διευθύντριας, Βιβλίο Βιβλιοθήκης, Βιβλίο εποπτικών μέσων διδασκαλίας & υλικού.

Τα βιβλία Αρχείου του Σχολείου.

Όλα τα καταχωρημένα στο βιβλίο κινητής περιουσίας της Σχολικής Επιτροπής και στις πλατφόρμες myschool και inventory.

Έπιπλα και σκεύη, όπως αναγράφονται στις αντίστοιχες σελίδες στο Βιβλίου Υλικού του Σχολείου. Εποπτικά μέσα διδασκαλίας, όπως αναγράφονται στο Βιβλίου Υλικού του Σχολείου.

Όργανα Γυμναστικής, όπως αναγράφονται στο Βιβλίου Υλικού.

Τον οικονομικό απολογισμό

Κλειδάριθμοι λειτουργίας των διαδικασιών του σχολείου (υπολογιστών, myschool, αλληλογραφίας, s-management, inventory, συναγερμού κ.α.)

Τη στρογγυλή σφραγίδα του σχολείου.

Τα κλειδιά πρόσβασης στους χώρους του σχολείου.

Το Πρωτόκολλο αυτό συντάσσεται σε 4 αντίγραφα, προκειμένου  να πάρουν από ένα ο/η  παραδώσας/παραδώσασα και ο/η  παραλαβών/παραλαβούσα, ένα να σταλεί στη Διεύθυνση …………… και ένα να παραμείνει στο Αρχείο του Σχολείου.

Υπογράφεται δε, όπως ακολουθεί.

Ο/Η  ΠΑΡΑΔΩΣΑΣ/ΠΑΡΑΔΩΣΑΣΑ                                      Ο/Η   ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ /ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΣΑ

Δείτε εδώ το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής σχολείων

Θυμίζουμε ότι στο (ΦΕΚ 91/13-4-2023) προβλέπεται ο χρόνος ανάληψης υπηρεσίας από τους νέους Διευθυντές Σχολείων.

Συγκεκριμένα, εντός των 3 τελευταίων εργάσιμων ημερών του ίδιου διδακτικού έτους για τους Διευθυντές Σχολείων της πρωτοβάθμιας και εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του ίδιου διδακτικού έτους για τους Διευθυντές Σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης

Διευθυντές σχολείων: Πότε αναλαμβάνουν υπηρεσία στα σχολεία

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.