Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό | Δήλωση Κεραμέως

Στο πένθος έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα της Λαμίας από το θάνατο του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κώστα Αργυρόπουλου, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό.

O συνάδελφος είχε τοποθετηθεί τον περασμένο Αύγουστο στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, στο μεταβατικό διάστημα εωσότου ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη από το υπουργείο Παιδείας αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

Ο Κώστας Αργυρόπουλος, 65 ετών, είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου, λόγω σοβαρών επιπλοκών στην υγεία του και έκτοτε έδινε άνιση μάχη με το θανατηφόρο ιό.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε  και έχασε σήμερα τη μάχη με τον κορωνοϊό!

Δήλωση Κεραμέως

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την αδόκητη απώλεια του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κώστα Αργυρόπουλου από κορωνοϊό. Υπηρέτησε επί σειρά ετών την εκπαίδευση, από θέσεις ευθύνης, με ήθος, εργατικότητα, αφοσίωση. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Φθιώτιδας» αναφέρει σε καταχώρησή της η υπουργός παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.