Δέκα (10) εκπαιδευτικοί έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα λίγων ημερών

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα, Το τελευταίο 20ημερο του Μαΐου έφυγαν από τη ζωή αρκετοί εκπαιδευτικοί, ενεργοί και συνταξιούχοι.

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Νίκος Βαρούμας

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου εκφράζει την βαθιά λύπη του για την απώλεια του Νίκου Βαρούμα, ενός εκπαιδευτικού που τίμησε το λειτούργημα του εκπαιδευτικού επί σειρά ετών και που δίδαξε ήθος και συνέπεια.

Υπήρξε πάντοτε αφοσιωμένος στο λειτούργημα, υποστηρικτικός προς τους συναδέλφους του, ένας μαχητής για τα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ο χώρος της εκπαίδευσης έχασε έναν άξιο λειτουργό και η Σάμος έναν ενεργό πολίτη που προσέφερε πολλά στον χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πέθανε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Κολέμπας

Μεγάλη θλίψη προκαλεί ο θάνατος του Γιώργου Κολέμπα, σε ηλικία 73 ετών, από κορωνοϊό.  Υπήρξε καθηγητής της μέσης εκπαίδευσης υπηρετώντας σε σχολεία της Μαγνησίας και συνέδεσε τη ζωή του με τους κοινωνικούς αγώνες, Ο εκπαιδευτικός, ακτιβιστής διαχειριζόταν ένα σημαντικό blog για την τοπικοποίηση.

Την είδηση του θανάτου έκαναν γνωστή οι «Εκδόσεις των Συναδέλφων» με το εξής μήνυμα στη σελίδα τους:  «Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων πενθούν για τον ξαφνικό θάνατο του συγγραφέα και φίλου Γιώργου Κολέμπα, ενός ανθρώπου που σημάδεψε με τη σκέψη και τους αγώνες του το ρεύμα της αποανάπτυξης – τοπικοποίησης και της ριζοσπαστικής οικολογίας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό σου ταξίδι, Γιώργο. Θα είσαι πάντα στο πλάι μας».

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Θεοδώρου

Πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Θεοδώρουπου υπηρετούσε στο 3ο ΕΠΑ.Λ Περιστερίου

A΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής: Συλλυπητήριο μήνυμα

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου Κωνσταντίνου Θεοδώρουπου υπηρετούσε στο 3ο ΕΠΑ.Λ Περιστερίου. Ο συνάδελφος Κώστας  υπήρξε ένας εξαίρετος συνάδελφος με ενεργή δραστηριότητα, εργατικότητα και συνέπεια καθηκόντων. Έδινε με γενναιότητα την σκληρή μάχη με τον καρκίνο νοσηλευόμενος τα τελευταία χρόνια, χωρίς να τα καταφέρει να βγει νικητής.  H αποτέφρωση της σορού του θα γίνει στη Ριτσώνα την ερχόμενη Τρίτη στις 12:00.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, εκφράζει εκ μέρους όλων των συναδέλφων τη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πέθανε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Πλεύρης

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιώργος Πλεύρης διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου Πλεύρη Γεωργίου, διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων. Αγαπητός σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος που άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στη σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιώργος Κρητικός

Έφυγε ξαφνικά ο εκπαιδευτικός Γιώργος Κρητικός από το 22ο ΓΕΛ Αθήνας.

Πέθανε ο ο εκπαιδευτικός Γεώργιος Μπάρκας

Έφυγε πό τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γεώργιος Μπάρκας, διευθυντής του ΕΠΑΛ Βροσίνας του Νομού Ιωαννίνων, Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

ΕΛΜΕ Ιωαννίνων: Συλλυπητήριο μήνυμα

Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων  εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου Μπάρκα Γεωργίου, διευθυντή του ΕΠΑΛ Βροσίνας. Αγαπητός  σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα , ο Γιώργος ήταν εξαιρετικός συνάδελφος, αφοσιωμένος στο εκπαιδευτικό του έργο. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο .

Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην σχολική οικογένεια του ΕΠΑΛ Βροσίνας.

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ευαγγελία (Λίτσα) Γκιντίδου

Με μεγάλη θλίψη οι εκπαιδευτικοί αποχαιρέτησαν  την αγαπημένη εκπαιδευτικό Ευαγγελία (Λίτσα ) Γκιντίδου.

Η Λίτσα μοίραζε απλόχερα το χαμόγελό της και ξεχώριζε για το ήθος, την ευγένεια, τη γλυκύτητά της, την ξεχωριστή αγάπη της  για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα πλάσματα του θεού. Η ζωή της ήταν γεμάτη προσφορά και καλοσύνη για τους εκπαιδευτικούς, τα σχολεία και για όλη την ακριτική κοινωνία.

Παρ’ όλη την  πολύχρονη σκληρή και άνιση μάχη της με την επάρατη νόσο, μετείχε ενεργά και στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου μας από τις θέσεις του μέλους του Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ και του αντιπροέδρου, αγωνιζόμενη με αταλάντευτο και δυναμικό τρόπο για τα δικαιώματα και  την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού, για σταθερή εργασία, για μαζικούς διορισμούς  και για ένα καλύτερο σχολείο, σε μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία.

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιάννης Παραλάς

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Γιάννης Παραλάς. Αγαπητός στους συναδέλφους του και τους μαθητές του.  Το αποτύπωμα του στο 4ο Λύκειο Αλίμου είναι ακόμη ζωντανό.
Δραστηριοποιούνταν συνδικαλιστικά με τις ΣΥΝΕΚ.

Πέθανε ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Σταματελόπουλος

H Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του εκπαιδευτικού Ιωάννη Σταματελόπουλου, εκπαιδευτικού του 5ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αθηνών, ο οποίος υπήρξε εξαιρετικός καθηγητής, παιδαγωγός και άνθρωπος.

Η ανακοίνωση του ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας

Μεγάλη θλίψη  για την απώλεια του συναδέλφου Ιωάννη Σταματελόπουλου

H Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του συναδέλφου Ιωάννη Σταματελόπουλου, εκπαιδευτικού του 5ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αθηνών, ο οποίος υπήρξε εξαιρετικός καθηγητής, παιδαγωγός και άνθρωπος.

Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.  

Πέθανε ο εκπαιδευτικός Τάσος Σταυρόπουλος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών

Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ο εκπαιδευτικός Τάσος Σταυρόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, από τους βασικούς πρωταγωνιστές του κινήματος για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Ο Τάσος Σταυρόπουλος ήταν αγωνιστής με σπάνιο ήθος,  με γνώσεις για το ασφαλιστικό σύστημα που θα ζήλευε και ο πιο εξειδικευμένος εργατολόγος, γνώσεις που μοιραζόταν ακούραστα και με ανιδιοτέλεια, σε εκδηλώσεις, κείμενα, στο τηλέφωνο, πάντα στο πλευρό κάθε εκπαιδευτικού, κάθε Συλλόγου ΠΕ, ΕΛΜΕ, συλλογικότητας.

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.