Αξιολόγηση: Το νέο χρονοδιάγραμμα ενεργειών συλλογικού προγραμματισμού και δράσεων των σχολείων

Το νέο χρονοδιάγραμμα των ενεργειών για τον συλλογικό προγραμματισμό και τις δράσεις των σχολείων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΙΕΠ, έχει ως εξής:

Α) Έως 12 Νοεμβρίου: Συνοπτική έκθεση αξιολόγησης  του προηγούμενου έτους 2020-2021 και ανάρτησή της στην πλατφόρμα του ΙΕΠ

Β) Έως 12 Νοεμβρίου συντάσσεται επίσης πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων  (Α μέρος του Συλλογικού προγραμματισμού) στο οποίο θα καθορίζονται  οι τίτλοι και οι στόχοι των δράσεων, τα μέλη και οι συντονιστές των ομάδων και ανάρτησή τους  στην πλατφόρμα του ΙΕΠ. Ο/η Σ.Ε. Παιδαγωγικής Ευθύνης, σε ειδικό πεδίο της φόρμας θα καταγράφει τις παρατηρήσεις του/της, προκειμένου να ληφθούν υπόψη για την τροποποίηση ή κατά την υλοποίηση της δράσης, εφόσον κρίνεται σκόπιμο.

Γ) Έως το τέλος Δεκεμβρίου πραγματοποιείται ο αναλυτικός σχεδιασμός των δράσεων (Β μέρος  του προγραμματισμού) από τις ομάδες εκπαιδευτικών και αναρτάται στην πλατφόρμα. Και σε αυτή τη φάση ο/η Σ.Ε. Παιδαγωγικής Ευθύνης μπορεί να κάνει παρατηρήσεις και να τις αποτυπώσει στην πλατφόρμα.

Δ) Έως τον Μάιο πραγματοποιούνται οι δράσεις στο σχολείο για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Ε) Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης που συμπληρώνεται και καταχωρίζεται μέχρι τις 25 Ιουνίου στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ

Πηγή: fresh education.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέα εγκύκλιος για την αξιολόγηση: Παράταση μέχρι 12 Νοεμβρίου για την υλοποίηση των διαδικασιών

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.