ΔΙΕΚ | Πρόσκληση των μελών του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης για δήλωση μαθημάτων

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης απευθύνει στα ενταγμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ανά ΔΙΕΚ και ειδικότητα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία και η οποία θα αφορά σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2020Β΄.

Η παρούσα Πρόσκληση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του «Κανονισμού Διαχείρισης του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Ι.Ε.Κ.» (Β΄ 3393) για το σύνολο των ειδικοτήτων και τμημάτων των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. που θα λειτουργήσουν κατά το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2020Β΄ και των μαθημάτων των ειδικοτήτων και των τμημάτων αυτών.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα μέλη του Μητρώου, σύμφωνα με τον παραπάνω Κανονισμό Διαχείρισης θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πύλη εκπαιδευτών του Μητρώου https://mitrooiek.minedu.gov.gr/ από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 15:00.
Υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, διευθυντές, υποδιευθυντές, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό των Δ.ΙΕΚ, δεν δύνανται να αναλάβουν διδακτικές ώρες στα Δ.ΙΕΚ ακόμα και αν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ

 

Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη, εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.