Αξιολόγηση: Νέο έγγραφο Κόπτση σε σχολεία για την ανάρτηση προδιαμορφωμένου κειμένου της ΔΟΕ

Νέο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Α/θμιας, Β/θμιας και ΕΑΕ του ΥΠΑΙΘ κου Α. Κόπτση, το οποίο αποστέλλεται σε σχολικές μονάδες, οι οποίες αναρτούν στην πλατφόρμα του ΙΕΠ προδιαμορφωμένα κείμενα τη ΔΟΕ, αναφορικά με την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας.

Ως μη γενόμενη θεωρείται η ανάρτηση στην πλατφόρμα του ΙΕΠ του κειμένου αξιολόγησης της ΔΟΕ, σύμφωνα με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρου Κόπτση, το οποίο αποστέλλεται σχολικές μονάδες.

Όπως τονίζεται, έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 πρέπει να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΙΕΠ η εξατομικευμένη έκθεση αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας που αφορά το προηγούμενο σχολικό έτος.

Παράλληλα, έως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 πρέπει να αναρτηθεί και ο Συλλογικός Προγραμματισμός που αφορά στο τρέχον σχολικό έτος.

Αναλυτικά το έγγραφο

144032/ΓΔ4/10.11.2021/ 

Αναφορικά με το ζήτημα της αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου και σχολικής μονάδας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως η ανάρτησή σας στην πλατφόρμα του ΙΕΠ του προδιαμορφωμένου κειμένου αξιολόγησης, το οποίο δεν περιέχει εξατομικευμένα στοιχεία ανά κατηγορία κατά τα προβλεπόμενα στις ισχύουσες διατάξεις και δεν έχει λάβει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της σχολικής σας μονάδας, δεν πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο εν συνόλω, συνεπώς δεν είναι σύννομη και θεωρείται μη γενόμενη.

Ως εκ τούτου, σας υπενθυμίζουμε ότι έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου2021 πρέπει να αναρτήσετε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΙΕΠ την εξατομικευμένη έκθεση αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου της σχολικής σας μονάδας που αφορά στο προηγούμενο σχολικό έτος και έως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 τον Συλλογικό Προγραμματισμό που αφορά στο τρέχον σχολικό έτος, σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα”.

Πηγή: especial.gr/

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.