Υπουργείο Παιδείας: Ανακαλούνται οι τέσσερις (4) άδειες λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη

Τίτλοι τέλους και επίσημα φαίνεται ότι πέφτουν για τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη». Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην ανάκληση των τεσσάρων αδειών λειτουργίας του Εκπαιδευτηρίου, για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Με την ανάκληση των αδειών ουσιαστικά το υπουργείο Παιδείας παρεμβαίνει στα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες όταν και το σχολείο δήλωσε αδυναμία να λειτουργεί.

Χίλιοι (1000) περίπου μαθητές οδηγήθηκαν σε άλλα ιδιωτικά σχολείο ενώ στον αέρα έχουν μείνει οι περίπου 200 εκπαιδευτικοί και το διοικητικό προσωπικό. Κάποιοι με 25 και 30 χρόνια εργασίας στο ίδιο σχολείο που τώρα οδηγούνται στην ανεργία.

Ορισμένοι από τους εργαζόμενους έχουν κερδίσει δίκες κι έχουν δεσμεύσει την περιουσία του σχολείου και της οικογένειας Ζηρίδη για μη καταβληθέντα δεδουλευμένα τριών και τεσσάρων μηνών.

Από την άλλη, άγνωστο είναι τι θα γίνει με τα χρέη της ιδιοκτησίας σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Χρέη που ξεπερνούν τα 9 εκατ. ευρώ ενώ άγνωστες είναι οι οφειλές προς τις τράπεζες.

Ενδιαφέρον θα έχει και η τύχη των εκπληκτικών εγκαταστάσεων στα 80 στρέμματα στην περιοχή των Σπάτων.

Δείτε επίσης:

 

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.