Στέλιος Πέτσας: Αυτή τη στιγμή κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

«Αυτή τη στιγμή κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών σχολείων» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με πιθανότερη ημερομηνία ανοίγματος την 1η Ιουνίου. «Όλες οι προϋποθέσεις συνηγορούν σε αυτό» πρόσθεσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ωστόσο σημείωσε ότι την τελική απόφαση θα την πάρει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός μετά την τελική εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Όσον αφορά στα γυμναστήρια, κ. Πέτσας ανέφερε ότι αρχικός σχεδιασμός είναι να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου. Ωστόσο, θα αξιολογηθεί αν γίνει νωρίτερα αν τα πράγματα εξακολουθήσουν να είναι καλά.

Αναφορικά με τα καταστήματα εστίασης που ανοίγουν την Δευτέρα ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξουν όλες οι διευκολύνσεις στους ανοικτούς χώρους χωρίς όμως να εμποδίζεται η κυκλοφορία των πολιτών.

Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού στα νησιά κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «υπάρχει πρόνοια»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.