Πανελλήνιες 2020: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ – Τα θέματα

 Συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων να οδεύουν σιγά-σιγά προς το τέλος αυτής της διαδρομής . 

Σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στη Φυσική (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στη Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και  Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Μετά τις εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας, συνέχεια έχουν τα μαθήματα ειδικότητας έως και τις 30 Ιουνίου.

Τα θέματα αναλυτικά:

  • Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα.

Για τα θέματα της Φυσικής, πατήστε εδώ.

  • Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα.

Για τα θέματα  της Φυσικής (Ημερήσια),  πατήστε εδώ.

Για τα θέματα  της Φυσικής (Εσπερινά), πατήστε εδώ.

Για τα θέματα των Λατινικών (Ημερήσια), πατήστε εδώ.

Για τα θέματα των Λατινικών (Εσπερινά), πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.