Πάτρα | Καθηγήτρια σε Γυμνάσιο θετική στον ιό – Κλείνουν 5 τμήματα

Κλείνουν πέντε τμήματα του 12ου  Γυμνασίου Πάτρας εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε καθηγήτρια. Ξεκίνησε απολύμανση των τμημάτων με απόφαση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης 15/10 ενημερώθηκαν  με mail οι γονείς, ότι τα τμήματα Α5, Β1, Β2, Β4, Γ4 του σχολικού συγκροτήματος, αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου.

Σήμερα Παρασκευή 16/ 10 σύμφωνα με ενημέρωση του σχολείου, θα δοθούν οδηγίες για την εξ αποστάσεως διδασκαλία, μέχρι να ξανανοίξουν τα 5 τμήματα.

Οι γονείς ζήτησαν εξηγήσεις από την διεύθυνση του Σχολείου, η οποία τους ενημέρωσε ότι η καθηγήτρια δεν προσήλθε λόγω αδιαθεσίας το τελευταίο διήμερο στο σχολείο, έκανε το τεστ που βγήκε θετικό, οπότε αμέσως τέθηκαν σε καραντίνα οι μαθητές στους οποίους δίδασκε και ξεκίνησε και η ιχνηλάτηση των επαφών της, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα πρέπει το πρωί της Παρασκευής να προσέλθουν κανονικά για μάθημα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση και για το αν θα γίνει απολύμανση του συνόλου του σχολικού συγκροτήματος.

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.