Νέο Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Περιστατικών Covid-19

Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Περιστατικών COVID-19 βασισμένο στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας 

Με βάση τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με τη διαχείριση ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης Covid-19 σε σχολικές μονάδες, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας διαμόρφωσε το συνημμένο διάγραμμα ροής με τίτλο «Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Περιστατικών Covid-19».

Το έντυπο περιέχει διαγραμματικά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δράσουμε στην περίπτωση πιθανών ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στη σχολική κοινότητα ή στενών επαφών με επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19.

Η διαγραμματική απεικόνιση των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. ελπίζουμε πως θα αποτελέσει βοηθητικό εργαλείο τόσο για τους υπεύθυνους Covid-19 στις σχολικές μονάδες όσο και για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, και τους γονείς τους.

Από τη Γραμματεία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

  • Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση 

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

One thought on “Νέο Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Περιστατικών Covid-19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.