Καταλήψεις | Διαδήλωση έξω από το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζουν οι μαθητές στις 9/10

Διαδήλωση έξω από το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζουν οι μαθητές για την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στην ανοιχτή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συγκρότημα της Γκράβας με τη συμμετοχή μαθητών από 180 σχολεία. Παράλληλα οι μαθητές της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας καλούν τους καθηγητές «να μην εφαρμόσουν τις τηλεαπουσίες και την τηλεκπαίδευση στα αγωνιζόμενα σχολεία».

Οι μαθητές χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως νικητές τονίζοντας ότι «είμαστε νικητές γιατί αναγκάσαμε το υπουργείο και την Κυβέρνηση να μας ακούσουν!».

Την ίδια στιγμή τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, από τις 8 έως τις 11 το πρωί κήρυξε η ΟΛΜΕ, για τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.

Η ΟΛΜΕ εναντιώνεται στην εφαρμογή της υποχρεωτικής σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη. «Καμία εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε σχολεία υπό κατάληψη», τονίζει στη σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.