Καλλιάνος για διαδηλωτές μαθητές: «Αλητάκια», για τα οποία «φταίνε περισσότερο οι γονείς τους»

Προκλητικά σχόλια από τον βουλευτής της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου κατά των μαθητών που διαδήλωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες.

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια.

(ΥΓ : Αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ’ όλους οι γονείς σου)».

Μοιράσου το άρθρο:

          

One thought on “Καλλιάνος για διαδηλωτές μαθητές: «Αλητάκια», για τα οποία «φταίνε περισσότερο οι γονείς τους»

  1. Καλιανο είσαι μεγιστάνας πολιτικής και Μετεωρολογικής αξίας. Οι γονείς σου θα πρέπει να είναι περήφανοι για το μέταλλο της σταθερότητας σου.Χαίρε,ο γονέας ενός αλητακίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.