Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων [16 Οκτωβρίου 2020]

Όπως έχει πλέον καθιερωθεί, στο πλαίσιο των εργασιών του ετήσιου «Διεθνούς Συνεδρίου για  την Πoλιτική Προστασία και τις Νέες Τεχνολογίες – SafeGreece», ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ)  διοργανώνει και φέτος Σεμινάριο με θέμα: «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων» για εκπαιδευτικούς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 (πρωινές ώρες).

Προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των καιρών, το Σεμινάριο (όπως και το Συνέδριο), θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, καλύπτοντας για πρώτη φορά έως 500 συμμετέχοντες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Το Webinar απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σκοπό έχει την επιμόρφωσή τους σε θέματα που σχετίζονται με τον σεισμικό κίνδυνο, το σχετικό θεσμικό πλαίσιο και τις ενέργειες πρόληψης και ετοιμότητας στο σχολικό περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου διάρκειας περίπου 90 λεπτών περιλαμβάνει:

  • Καλοσώρισμα και Εισαγωγή [Δρ Ευθύμης Λέκκας]
  • Εισήγηση με θέμα “Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στις Σχολικές Μονάδες (Σύνταξη Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Διοργάνωση Ασκήσεων Ετοιμότητας) [Δρ Ασημίνα Κούρου]

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτηση συμμετοχής που είναι αναρτημένη στο: https://safegreece.org/safegreece2020/index.php/el/oasp

Η ακριβής ώρα έναρξης του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες και θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους συναδέλφους που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή, συνοδευόμενη από τις οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο Σεμινάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.