ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Πρόβα πριν το μεγάλο τελικό του κυπέλλου!

ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός κάνουν πρόβα τελικού την Κυριακή, στις 21:30, στο ΟΑΚΑ. Μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του κυπέλλου θα αναμετρηθούν τρεις φορές μέσα σε ένα μήνα.

Στο πρώτο ντέρμπι, για τα play off της Super League, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και στόχος του είναι να το κατακτήσει αήττητος.

Ντέρμπι θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή, στις 19:15, θα αναμετρηθούν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ στο «Κλέανθης Βικελίδης». Μετά τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη για το γόητρο και ο ΠΑΟΚ για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου την αυλαία ανοίγει το ματς μεταξύ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού [21.30] στο Γεντί Κουλέ, καθώς και η κρίσιμη αναμέτρηση για τα play out ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ξάνθη [19.15]

Την Κυριακή 28 Ιουνίου ο Παναιτωλικός  αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολη [19:30], ενώ τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα γίνουν οι αγώνες Βόλος-Λαμία [19:30] και Ατρόμητος-ΑΕΛ [20:00]

 

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.