Ντέρμπι αιωνίων, Κυριακή 21:30, στο στάδιο Καραϊσκάκη

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην τρίτη αγωνιστική των play off της Super League.

Οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά εφέτος. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ήρθε ισόπαλο με 1-1. Στον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Μία ημέρα νωρίτερα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ευελπιστούν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους, στη μεταξύ τους μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, φιλοξενώντας ΟΦΗ και Άρη, αντίστοιχα.

Στα Play Out, τα βλέμματα συγκεντρώνει η αναμέτρηση στο Ξάνθη Arena, με την ομάδα της Θράκης να αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (Κυριακή 21/6) στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο Πανιώνιος φιλοξενείται στη Λαμία (Δευτέρα 22/6) ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο  (Κυριακή 21/6) και της Λάρισας με τον Βόλο (Δευτέρα 22/6) δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο  βαθμολογικό ενδιαφέρον.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off:

Σάββατο 20 Ιουνίου
20:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
21:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Άρης

Κυριακή 21 Ιουνίου
21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.