Ζητούνται Επιμορφωτές Β’ Επιπέδου ΤΠΕ ως βαθμολογητές με αμοιβή 7 ευρώ το εκπαιδευτικό σενάριο

Ζητούνται Επιμορφωτές Β’ ΕπιπέδουΤΠΕ, που έχουν διδάξει σε προγράμματα επιμόρφωσης Β2 ή Β Επιπέδου ΤΠΕ, ως βαθμολογητές ψηφιακών δοκιμίων (σεναρίων) με αμοιβή 7 ευρώ για κάθε βαθμολόγηση.

Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για βαθμολογητές ψηφιακών δοκιμίων πιστοποίησης  Β2 επιπέδου ΤΠΕ

Στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ)», πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις πιστοποίησης Β2 Επιπέδου ΤΠΕ για εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα. Οι εξετάσεις πιστοποίησης υλοποιήθηκαν με ψηφιακά μέσα σε εργαστήρια πληροφορικής ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης  (Κέντρα Πιστοποίησης -ΚΕΠΙΣ).Οι εξετάσεις πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ περιλάμβαναν δύο τμήματα. Στο πρώτο τμήμα κάθε εξεταζόμενος κλήθηκε να απαντήσει σε ένα σύνολο ερωτημάτων που επιδέχονται αυτόματη διόρθωση, ενώ στο δεύτερο κλήθηκε να αναπτύξει ένα θέμα που αφορά σε ένα εκπαιδευτικό σενάριο με αξιοποίηση ΤΠΕ, δημιουργώντας ένα δοκίμιο σε αρχείο που διαμόρφωσε κατά την εξέταση. Τα ψηφιακά δοκίμια προωθούνται για βαθμολόγηση σε φυσικό βαθμολογητή, μέλος τους Μητρώου Επιμορφωτών της Πράξης.

Ποιοι εκπαιδευτικοί μπορούν να γίνουν βαθμολογητές

Ως βαθμολογητές μπορούν να απασχοληθούν αποκλειστικά οι Επιμορφωτές Β Επιπέδου ΤΠΕ, που έχουν διδάξει σε προγράμματα επιμόρφωσης Β2 ή Β Επιπέδου ΤΠΕ. Η επιλογή των βαθμολογητών γίνεται μέσω σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όπου εξειδικεύεται το φυσικό και οικονομικό αντικείμενο της απασχόλησης.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της έως την 28/02/2023, χωρίς δυνατότητα ανανέωσης, στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης. Επιθυμητός χρόνος έναρξης της σύμβασης: Δεκέμβριος 2022.

Η αμοιβή

Η συνολική αμοιβή του/της συνεργάτη/ιδας για τη χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι συνάρτηση του έργου που θα αναλάβει στο πλαίσιο της παρούσας, λαμβάνοντας υπόψη ότι η αμοιβή για κάθε βαθμολόγηση ψηφιακού δοκιμίου ανέρχεται σε 7,00 €. Συνολικά η αμοιβή δεν μπορεί να ξεπερνά το ποσό των 700 € ήτοι συνεργάτης μπορεί να αναλάβει μέχρι 100 βαθμολογήσεις ψηφιακών δοκιμίων.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.