Υπ. Παιδείας: Αναζήτηση εκπαιδευτικών χωρίς εισαγωγική επιμόρφωση

Το υπουργείο Παιδείας, με έγγραφο προς τις Περιφερειακές Διευθύνεις Εκπαίδευσης, ζητά στοιχεία (ειδικότητα, βαθμίδα και δομή εκπαίδευσης Γενική –Ειδική) που αφορούν σε εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν αφενός κατά το χρονικό διάστημα από 1999 έως και το Σεπτέμβριο του 2012 και αφ’ ετέρου σε όσους διορίστηκαν με δικαστική ή υπουργική απόφαση κατά τα έτη 2018 (μετά τις 12 Ιουνίου) και 2019, έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021.

Κι αυτό, προκειμένου το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ, να εξετάσει τη δυνατότητα συμπερίληψης των εκπαιδευτικών αυτών σε όσους θα μπορούν να επιμορφωθούν σχετικά στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ 5070654, για να μπορέσουν να προαχθούν ως προς το βαθμό.

Όπως σημειώνεται στο έγγραφο του υπουργείου Παιδείας “Οι εκπαιδευτικοί που είχαν διοριστεί μετά το 1999 και πριν το Σεπτέμβριο του 2012, καθώς και όσοι διορίστηκαν με δικαστική ή υπουργική απόφαση μετά την έναρξη της ισχύος του ν. 4547/2018, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αδυναμίας να προαχθούν ως προς το βαθμό με την πάροδο της διετίας επειδή δεν είχαν παρακολουθήσει πρόγραμμα εισαγωγικής επιμόρφωσης“.

Το έγγραφο είναι διαθέσιμο, εδώ.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.