Υπουργείο Παιδείας: Πρόσκληση σε ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας 6.211 εκπαιδευτικών
Το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του προσκαλεί τους 6.211 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Γενικής Εκπαίδευσης που διορίσθηκαν να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.
Η Πρόσκληση σε ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας 6.211 εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας
Σε συνέχεια του από 26.8.2024 σχετικού δελτίου τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκαν στα ΦΕΚ 2616 και 2617/τ. Γ΄/ 27.8.2024 οι αποφάσεις που αφορούν στο μόνιμο διορισμό 6.211 εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καθώς και στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων.
Οι διοριζόμενοι/ες υποχρεούνται να παρουσιαστούν στον/στην προϊστάμενο/η της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από σήμερα Τρίτη 27 έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024. Οι διοριζόμενοι στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων οφείλουν να παρουσιαστούν ενώπιον του Γενικού Διευθυντή της οικείας Σχολής κατά την ως άνω προθεσμία.
Δείτε το ΦΕΚ 2616 Γ΄ 27.08.2024 Γενική Παιδεία ΕΔΩ
Δείτε το ΦΕΚ 2617 Γ΄_27.08.2024 Ειδική Αγωγή – Σιβιτανίδειος ΕΔΩ
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them. |































